Startside
|
Gældende version
Arkiv 1998/1999
Kurser på Institut for Bioteknologi:
30001
Teknisk mikrobiologi og fermenteringsteori
30202
Teknisk biokemi og enzymologi
30203
Biologisk medicinalindustri
30204
Bioindustriel reaktionsteknik
30205
Metabolic Engineering
30206
Oprensningsprocesser
30212
Øvelser i levnedsmiddel- og fermenteringsteknologi
30215
Eksperimentel levnedsmiddelmikrobiologi
30217
Videregående øvelser i kemisk procesteknik
30221
Levnedsmiddelvidenskab
30226
Levnedsmiddelprocesteknologi
30242
GXP - Good Manufacturing Practice
30251
Teknologi i fiskeriindustrien
30252
Fisk som levnedsmiddel og ressource
30261
Anaerob bioteknologi
30416
Videregående eksperimentel bioteknologi
30418
Analytisk skimmelsvampekemi
30431
Introduktion til bioinformatik
30441
Kemometri og klassifikation
30462
Miljømikrobiologi
30463
Øvelser i miljømikrobiologi
30770
Funktionelle fødevarer (Tema)
30771
Levnedsmiddelteknologi
30772
Øvelser i levnedsmiddelteknologi
30777
IBT afsluttende projekt for levnedsmiddelstuderende
30782
Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler
30783
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
30784
Kødprodukters forarbejdningsteknologi
30788
TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
CS130
Specialkursus ved IBT