Startside
|
Gældende version
Arkiv 1999/2000
30xxx
30001
Teknisk mikrobiologi og fermenteringsteori
30202
Teknisk biokemi og enzymologi
30203
Biologisk medicinalindustri
30204
Bioindustriel reaktionsteknik
30205
Metabolic Engineering
30206
Oprensningsprocesser
30210
Øvelser i fermenteringsteknologi
30215
Eksperimentel Mykologi
30217
Videregående øvelser i kemisk procesteknik
30221
Levnedsmiddelvidenskab og -bioteknologi
30227
Levnedsmiddelproduktionssystemer
30242
GXP - Good Manufacturing Practice
30251
Teknologi i fiskeriindustrien
30252
Fisk som levnedsmiddel og ressource
30261
Anaerob bioteknologi
30416
Videregående eksperimentel bioteknologi
30418
Analytisk skimmelsvampekemi
30431
Introduktion til bioinformatik
30441
Kemometri og klassifikation
30462
Miljømikrobiologi
30463
Øvelser i miljømikrobiologi
30770
Funktionelle fødevarer og Novel foods (Tema)
30771
Levnedsmiddelteknologi
30772
Øvelser i levnedsmiddelteknologi
30777
IBT afsluttende projekt for levnedsmiddelstuderende
30782
Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler
30783
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
30784
Kødprodukters forarbejdningsteknologi
30787
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
30788
TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien