Startside
|
Gældende version
Arkiv 2000/2001
30xxx
30000
Almen Bioteknologi og Biovidenskab
30001
Teknisk mikrobiologi og fermenteringsteori
30202
Teknisk biokemi og enzymologi
30203
Biologisk medicinalindustri
30204
Bioindustriel reaktionsteknik
30205
Metabolic Engineering
30206
Oprensningsprocesser
30210
Øvelser i fermenteringsteknologi
30215
Eksperimentel Mykologi
30217
Videregående øvelser i kemisk procesteknik
30221
Levnedsmiddelvidenskab og -bioteknologi
30227
Levnedsmiddelproduktionssystemer
30242
GXP - Good Manufacturing Practice
30251
Fisk som råvare
30252
Fisk som levnedsmiddel og ressource
30261
Anaerob bioteknologi
30416
Videregående eksperimentel bioteknologi
30418
Analytisk skimmelsvampekemi
30420
Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
30431
Introduktion til bioinformatik
30441
Kemometri og klassifikation
30462
Miljømikrobiologi
30464
Vandforurening og vandrensning
30470
Økologisk produktion af fødevarer
30770
Funktionelle fødevarer og Novel foods (Tema)
30773
Levnedsmiddelteknologi L
30777
IBT afsluttende projekt for levnedsmiddelstuderende
30782
Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler
30783
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
30784
Kødprodukters forarbejdningsteknologi
30787
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
30788
TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
30901
Biological Sequence Analysis and
30902
Bio-Reaction Engineering
30903
Metabolic Engineering