Vejledende placering: 6. semester |
Undervisningsform: Arbejde på en virksomhed eller institution med tilhørende rapportskrivning. |
Evalueringsform: Bedømmelse af opgave(r)/rapport(er)
|
Karakter: bestået/ikke bestået |
Faglige forudsætninger: De for praktiksemesteret gældende |
Kursusmål: Kurset tilsigter at give de studerende: (1) En eller flere af følgende kvalifikationer: (a) Praktisk kendskab til kemisk analyseteknik vedrørende levnedsmidler, herunder udvikling af nye analysemetoder, (b) Praktisk kendskab til produkt- og procesudvikling indenfor levnedsmiddelområdet, (c) Praktisk kendskab til levnedsmiddelindustrielle anlægs opbygning og funktion, herunder reperation og vedligehold, (d) Praktisk kendskab til offentlige kontrolforanstaltninger indenfor levnedsmiddelområdet. (2) Forståelse af økonomiske, sociale, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold. (3) Indsigt i en virksomheds / institutions sociale og administrative miljø (kommunikation og samarbejde mellem medarbejdere på flere niveauer samt regler og administrative rutiner). (4) Øvelse i at forelægge arbejdsresultater i rapporter af varierende detailleringsgrad. |
Kursusindhold: Efter aftale mellem virksomheden / institutionen, BioCentrum-DTU og de studerende formuleres et par mindre arbejdsprojekter med tilhørende rapportering. Der udarbejdes tillige en beskrivelse af (dele af) virksomheden / institutionen (jfr. rapport-skrivningsvejledning og kursusmål 2 og 3). |
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde levnedsmiddelingeniørpraktikken, når den studerende har bestået obligatoriske kurser svarende til 105 point. |
Kontaktperson: Hans-Jesper Seidel Nielsen, building 378, (+45) 4525 5513, hans-jesper.s.nielsen@biocentrum.dtu.dk |
Institut: 027 BioCentrum-DTU |
Opdateret: 21-05-2001 |