DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 2002/2003 
 
27706 Praktik for levnedsmiddelingeniører
Engelsk titel: Trainee Period for Food Science and Technology Students
Sprog:  Dansk    Point:  25, Intern censur.   
Type:  levnedsmiddelkursus
Skemaplacering:   Forår
Efterår
Eksamensplacering:   Ingen eksamen i den ordinære eksamensperiode
Vejledende placering:  6. semester
Undervisningsform:  Arbejde på en virksomhed eller institution med tilhørende rapportskrivning.
Evalueringsform:  Bedømmelse af opgave(r)/rapport(er)
Karakter:  bestået/ikke bestået
Faglige forudsætninger:  De for praktiksemesteret gældende
Bemærkninger:  Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde praktikken, når vedkommende har været bindende tilmeldt alle obligatoriske kurser på 1-5 halvår og højest har behov for reeksamen i disse kurser svarende til 20 point på 1-5 halvår.
Kontaktperson:  Hans-Jesper Seidel Nielsen, building 221, (+45) 4525 5513, hjsn@biocentrum.dtu.dk