|
27711 Levnedsmiddelteknologi L |
| Engelsk titel: Food Technology |
|
Sprog: Dansk Point: 15, Ekstern censur.
|
|
| Type: levnedsmiddelkursus, civilkursus, udbydes under åben uddannelse |
|
Skemaplacering: |
E4 og E5 Teori undervisning: fredag formiddag. Øvelser: tirsdag eftermiddag og hele onsdagen (ikke alle uger).
|
|
Eksamensplacering: |
F4-A (jun 02 2003) E4-A (dec 17 2002)
|
|
Vejledende placering: 5. semester |
|
Undervisningsform: Forelæsninger, seminar, gruppeopgaver og øvelser. |
Evalueringsform: Skriftlig eksamen og bedømmelse af opgave(r)
Bedømmelse af skriftlig eksamen forudsætter godkendelse af obligatoriske rapporter. Eksamen tæller 70% og den karaktergivende rapport 30%. |
| Karakter: 13-skala |
| Tidligere kursus: 30771, 30772, 30773 |
| Faglige forudsætninger: 27710 eller 91533, 072511 Deltaget i 4. semester af levnedsmiddeluddannelsen eller tilsvarende |
| Pointspærring: 30771, 30772, 30773 |
| Bemærkninger: Kurset er primært rettet mod studerende på levnedsmiddeluddannelsen. Andre studerende kan kun deltage efter aftale. |
Kontaktperson: Jens Adler-Nissen, building 227, (+45) 4525 2629, jan@biocentrum.dtu.dk Jørgen Risum, building 227, (+45) 4525 2962, jr@biocentrum.dtu.dk |
|
|