DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 2002/2003 
 
27711 Levnedsmiddelteknologi L
Engelsk titel: Food Technology
Sprog:  Dansk    Point:  15, Ekstern censur.   
Type:  levnedsmiddelkursus, civilkursus, udbydes under åben uddannelse
Skemaplacering:   E4 og E5
Teori undervisning: fredag formiddag.
Øvelser: tirsdag eftermiddag og hele onsdagen (ikke alle uger).
Eksamensplacering:   F4-A (jun 02 2003)
E4-A (dec 17 2002)
Vejledende placering:  5. semester
Undervisningsform:  Forelæsninger, seminar, gruppeopgaver og øvelser.
Evalueringsform:  Skriftlig eksamen og bedømmelse af opgave(r)
Bedømmelse af skriftlig eksamen forudsætter godkendelse af obligatoriske rapporter. Eksamen tæller 70% og den karaktergivende rapport 30%.
Karakter:  13-skala
Tidligere kursus:  30771, 30772, 30773
Faglige forudsætninger:  27710 eller 91533, 072511 Deltaget i 4. semester af levnedsmiddeluddannelsen eller tilsvarende
Pointspærring:  30771, 30772, 30773
Bemærkninger:  Kurset er primært rettet mod studerende på levnedsmiddeluddannelsen. Andre studerende kan kun deltage efter aftale.
Kontaktperson:  Jens Adler-Nissen, building 227, (+45) 4525 2629, jan@biocentrum.dtu.dk
Jørgen Risum, building 227, (+45) 4525 2962, jr@biocentrum.dtu.dk