|
27751 Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring |
| Fælles kursus med KVL (076018) |
| Engelsk titel: Microbial aspects of Food Preservation and Quality Assurance |
|
Sprog: Engelsk Point: 9, Ekstern censur.
|
|
| Type: levnedsmiddelkursus, udbydes under åben uddannelse |
|
Eksamensplacering: |
F5-A (jun 04 2003) E5-A (dec 19 2002)
|
|
Vejledende placering: 7. semester |
|
Undervisningsform: Forelæsninger og øvelser. |
|
Evalueringsform: Mundtlig fremlæggelse og bedømmelse af rapport(er)
|
| Karakter: 13-skala |
| Tidligere kursus: 30787 |
| Faglige forudsætninger: Gennemført levnedsmiddelgrunduddannelse. |
| Pointspærring: 30787 |
| Deltager begrænsninger: Max. 20 |
| Bemærkninger: Kurset er et samarbejde mellem DTU og KVL. Undervisningen foregår på både DTU og KVL med ca. halvdelen af forelæsningerne og øvelserne hvert sted. Kurset udbydes på KVL i år med lige årstal (kursusnr. 076018) og på DTU i år med ulige årstal. |
Kontaktperson: Per Væggemose Nielsen, building 221, (+45) 4525 2631, pvn@biocentrum.dtu.dk Lise Lotte Dock, bygning/building 221, (+45) 4525 2727, lotte.dock@biocentrum.dtu.dk, Susanne Knøchel - KVL, skn@kvl.dk |
|
|