DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 2002/2003 
 
27751 Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
Fælles kursus med KVL (076018)
Engelsk titel: Microbial aspects of Food Preservation and Quality Assurance
Sprog:  Engelsk    Point:  9, Ekstern censur.   
Type:  levnedsmiddelkursus, udbydes under åben uddannelse
Skemaplacering:   E5
Eksamensplacering:   F5-A (jun 04 2003)
E5-A (dec 19 2002)
Vejledende placering:  7. semester
Undervisningsform:  Forelæsninger og øvelser.
Evalueringsform:  Mundtlig fremlæggelse og bedømmelse af rapport(er)
Karakter:  13-skala
Tidligere kursus:  30787
Faglige forudsætninger:  Gennemført levnedsmiddelgrunduddannelse.
Pointspærring:  30787
Deltager begrænsninger:  Max. 20
Bemærkninger:  Kurset er et samarbejde mellem DTU og KVL. Undervisningen foregår på både DTU og KVL med ca. halvdelen af forelæsningerne og øvelserne hvert sted. Kurset udbydes på KVL i år med lige årstal (kursusnr. 076018) og på DTU i år med ulige årstal.
Kontaktperson:  Per Væggemose Nielsen, building 221, (+45) 4525 2631, pvn@biocentrum.dtu.dk
Lise Lotte Dock, bygning/building 221, (+45) 4525 2727, lotte.dock@biocentrum.dtu.dk, Susanne Knøchel - KVL, skn@kvl.dk