|
27762 TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien |
| Engelsk titel: Product development in the Food Industry |
|
Sprog: Dansk Point: 25, Intern censur.
|
|
| Type: levnedsmiddelkursus, civilkursus (basis) |
|
Skemaplacering: |
Forår Kurset oprettes kun hvis der er et tilstrækkeligt ressourcegrundlag, herunder deltagende virksomheder. Alternativt henvises til et TEMA- kursus: 27763. Tidsfrist for kursusudbud senest 1.11.
|
|
Eksamensplacering: |
Ingen eksamen i den ordinære eksamensperiode
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet. (civil), 7. semester (diplom) |
|
Undervisningsform: Forelæsninger og projektarbejde |
|
Evalueringsform: Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
|
| Karakter: 13-skala |
| Tidligere kursus: 30788 |
| Faglige forudsætninger: Levnedsmiddeluddannelsen. 27717.22751 og / eller 078020 |
| Pointspærring: 30788 |
| Deltager begrænsninger: Min. 6 Max. 12 |
Kontaktperson: Jens Adler-Nissen, building 227, (+45) 4525 2629, jan@biocentrum.dtu.dk Charlotte Jacobsen, building 221, (+45) 4525 2559, cja@dfu.min.dk |
|
|