Tidligere kursus: C3012 |
Udbydes af:
Institut for Bioteknologi
(IBT) |
Pointspærring: C3072/30772.C3012 |
Obligatoriske forudsætninger: C2105/C8859/56059/C8860/56060/91312 |
Faglige forudsætninger: C2317/23117/C2319/23117 |
Ønskelige forudsætninger: C2551/25151/C2402/24102 |
Vejledende semester:
7. semester. |
Deltager antal: Max. 32 |
Undervisningsform: Øvelser. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering
(
bestået/ikke bestået
) |
Bemærkninger: Alternativ forudsætning for 30242 GXP - Good Manufacturing Practice. |
Kontaktperson: |
Ole Filtenborg, IBT, bygn. 221, tlf. 4525 2620 Lisbeth Olsson, IBT, bygn. 223, tlf. 4525 2677 |
|
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til: At benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer i fagområderne levnedsmiddelindustri og bioteknologi, og som gennemgås i de kurser, der er alternative forudsætninger. |
Kursusindhold: En række øvelser inden for Levnedsmiddelindustri og bioteknologi. Eksempel: Sterilisering af luft ved filtrering, omrøring og beluftning, varmetransport, varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Aerobe og anaerobe fermenteringer i pilotplant, chemostat, simulering af fermenteringsforløb, mikrobielle typereaktioner, biologisk spildevandsrensning, cerealkemiske målemetoder. |