| Tidligere kursus: C3072 |
| Udbydes af:
Institut for Bioteknologi
(IBT) |
| Pointspærring: 30212. C3012. C3072 |
| Faglige forudsætninger: 30771(senest samtidig), statistik |
| Vejledende semester:
5. semester. |
| Undervisningsform: Øvelser i laboratorium, pilot plant og hjemmearbejde. |
| Evalueringsform:
Rapportaflevering
(
bestået/ikke bestået
) |
| Bemærkninger: Kun for levnedsmiddelstuderende. DTU-studerende henvises til 30212. |
| Kontaktperson: |
Merete Norsker, IBT, bygn. 221, tlf. 4525 2723 |
|
| Kursusmål: At sætte de studerende i stand til at benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer indenfor levnedsmiddelindustrien. |
| Kursusindhold: En række øvelser indenfor levnedsmiddelindustriprocesser som f.eks. varmetransport og varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Ultrafiltrering af mælk, røgning af kød og raffinering af spiseolie. Produktformuleringsopgaver. |