DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
25777 B&E afsluttende projekt for levnedsmiddelingeniørstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science and Technology at Dept. of Biochemistry an Nutrition

Type: L, Å, Sprog: E
basiskursus
Point: 20 point
Tidligere kursus: C2577
Udbydes af: Institut for Biokemi og Ernæring (BE)
Pointspærring: C2477/24777.C3077/30777.C2577
Faglige forudsætninger: Fuldført 5.semester af levnedsmiddeluddannelsen/5.semester in Food Science and Technology
Vejledende semester: Sidst i studiet.
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport, laboratoriearbejde samt udarb. af rapport.
Evalueringsform: Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse (13-skala )
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polytekniske Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt.
Kontaktperson: Susanne Jacobsen, BE, bygn. 224, tlf. 4525 2741
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: Indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapport. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.