| Tidligere kursus: C2577 |
| Udbydes af:
Institut for Biokemi og Ernæring
(BE) |
| Pointspærring: C2477/24777.C3077/30777.C2577 |
| Faglige forudsætninger: Fuldført 5.semester af levnedsmiddeluddannelsen/5.semester in Food Science and Technology |
| Vejledende semester:
Sidst i studiet. |
| Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport, laboratoriearbejde samt udarb. af rapport. |
| Evalueringsform:
Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
(13-skala
) |
| Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polytekniske Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt. |
| Kontaktperson: |
Susanne Jacobsen, BE, bygn. 224, tlf. 4525 2741 |
|
| Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet. |
| Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: Indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapport. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden. |