Udbydes af:
Institut for Biokemi og Ernæring
(BE) |
Faglige forudsætninger: Afhænger af kursusarbejdets emne. Depending on the project. |
Vejledende semester:
Sidst i studiet. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering
(
bestået/ikke bestået
) |
Bemærkninger: Studerende skal i god tid inden tilmeldingen kontakte instituttet for med faglæreren at aftale kursets form. |
Kontaktperson: |
Susanne Jacobsen, B&E, bygn. 224, tlf. 4525 2741 |
|
Kursusmål: At give træning i ingeniørmæssige arbejdsformer typisk ved at en studerende løser en ingeniørrelevant opgave. |
Kursusindhold: Løsning af en konkret opgave inden for et af instituttets forskningsområder, som bl.a. omfatter:
Proteinforskning: Primært koncentreret om proteinerne i frø fra planter af industriel og ernæringsmæssig betydning, herunder enzymer, enzyminhibitorer, allergener og essentielle aminosyrer. HPLC og immunokemiske metoder indgår i mange projekter,
Lipidforskning: Ernæringsundersøgelser, der belyser virkningen af polyumættede fedtsyrer i kosten, enzymatisk fremstilling af fedtstoffer beriget med essentielle fedtsyrer, fedtsyreoxidation og antioxidanter. Gaschromatografi eller HPLC indgår i mange projekter. |