Tidligere kursus: C3012 |
Udbydes af:
Institut for Bioteknologi
(IBT) |
Pointspærring: C3072/30772.C3012 |
Obligatoriske forudsætninger: C2105/C8859/56059/C8860/56060/91312 |
Faglige forudsætninger: C2317/23117/C2319/23117 |
Ønskelige forudsætninger: C2551/25151/C2402/24102 |
Vejledende semester:
7. semester. |
Deltager antal: Max. 32 |
Undervisningsform: Øvelser, mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag. I gennemsnit 2 gange om ugen i 12 uger. Mødepligt. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering
(
bestået/ikke bestået
) |
Bemærkninger: Alternativ forudsætning for 30242 GXP - Good Manufacturing Practice. |
Kontaktperson: |
Alan Friis, IBT, bygn. 221, tlf. 4525 2613 Lisbeth Olsson, IBT, bygn. 223, tlf. 4525 2677 |
|
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til: At benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer i fagområderne levnedsmiddelindustri og bioteknologi, og som gennemgås i de kurser, der er alternative forudsætninger. |
Kursusindhold: En række øvelser inden for Levnedsmiddelindustri og bioteknologi. Eksempel: Sterilisering af luft ved filtrering, omrøring og beluftning, varmetransport, varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Aerobe og anaerobe fermenteringer, batch, pulse og chemostat, simulering af fermenteringsforløb, oprensning cerealkemiske målemetoder. |