DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
30772 Øvelser i levnedsmiddelteknologi
Engelsk titel: Experimental Food Technology

Type: L, Å, Sprog: E
basiskursus
Point: 7,5 point
Tidligere kursus: C3072
Udbydes af: Institut for Bioteknologi (IBT)
Pointspærring: 30212. C3012. C3072
Faglige forudsætninger: 30771(senest samtidig), statistik
Vejledende semester: 5. semester.
Undervisningsform: Øvelser i laboratorium, pilot plant og hjemmearbejde.
Evalueringsform: Rapportaflevering ( bestået/ikke bestået )
Bemærkninger: Kun for levnedsmiddelstuderende. DTU-studerende henvises til 30212.
Kontaktperson: Jens Chr. Frisvad, IBT, bygn. 221, tlf. 4525 2626
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til at benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer indenfor levnedsmiddelindustrien.
Kursusindhold: En række øvelser indenfor levnedsmiddelindustriprocesser som f.eks. varmetransport og varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Ultrafiltrering af mælk, røgning af kød og raffinering af spiseolie. Produktformuleringsopgaver.