DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
30777 IBT afsluttende projekt for levnedsmiddelstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science and Technology at IBT

Type: L, Å, Sprog: E
basiskursus
Point: 20 point
Tidligere kursus: C3077
Udbydes af: Institut for Bioteknologi (IBT)
Pointspærring: 24777.25777.C3077
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen
Vejledende semester: Sidst i studiet.
Undervisningsform: Laboratoriearbejde.
Evalueringsform: Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse (13-skala )
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polyteknisk Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt.
Kontaktperson: Ole Filtenborg, IBT, bygn. 221, tlf. 4525 2620
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation, indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.