DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
91952 Praktik for levnedsmiddelingeniører
Engelsk titel: Practical Experience in Industry

Type: L, Sprog: D
obligatorisk kursus
Point: 25 point
Udbydes af: Institut for Anvendt Kemi (IFAK)
Obligatoriske forudsætninger: De for praktiksemesteret gældende.
Vejledende semester: 6. semester.
Undervisningsform: Arbejde på en virksomhed eller institution med tilhørende rapportskrivning.
Evalueringsform: Rapportaflevering. ( godkendt/ikke godkendt)
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde levnedsmiddelingeniørpraktikken, når den studerende har bestået obligatoriske kurser svarende til 35 KVL point / 105 DTU point.
Kontaktperson: Hans-Jesper Seidel Nielsen, IFAK, bygn. 378, tlf. 4525 5513
Kursusmål: Kurset tilsigter at give de studerende:
(1) En eller flere af følgende kvalifikationer: (a) Praktisk kendskab til kemisk analyseteknik vedrørende levnedsmidler, herunder udvikling af nye analysemetoder, (b) Praktisk kendskab til produkt- og procesudvikling indenfor levnedsmiddelområdet, (c) Praktisk kendskab til levnedsmiddelindustrielle anlægs opbygning og funktion, herunder reperation og vedligehold, (d) Praktisk kendskab til offentlige kontrolforanstaltninger indenfor levnedsmiddelområdet.
(2) Forståelse af økonomiske, sociale, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold.
(3) Indsigt i en virksomheds/institutions sociale og administrative miljø (kommunikation og samarbejde mellem medarbejdere på flere niveauer samt regler og administrative rutiner).
(4) Øvelse i at forelægge arbejdsresultater i rapporter af varierende detailleringsgrad.