Udbydes af:
Institut for Anvendt Kemi
(IFAK) |
Obligatoriske forudsætninger: De for praktiksemesteret gældende. |
Vejledende semester:
6. semester. |
Undervisningsform: Arbejde på en virksomhed eller institution med tilhørende rapportskrivning. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering.
(
godkendt/ikke godkendt) |
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde levnedsmiddelingeniørpraktikken, når den studerende har bestået obligatoriske kurser svarende til 35 KVL point / 105 DTU point. |
Kontaktperson: |
Hans-Jesper Seidel Nielsen, IFAK, bygn. 378, tlf. 4525 5513 |
|
Kursusmål: Kurset tilsigter at give de studerende:
(1) En eller flere af følgende kvalifikationer: (a) Praktisk kendskab til kemisk analyseteknik vedrørende levnedsmidler, herunder udvikling af nye analysemetoder, (b) Praktisk kendskab til produkt- og procesudvikling indenfor levnedsmiddelområdet, (c) Praktisk kendskab til levnedsmiddelindustrielle anlægs opbygning og funktion, herunder reperation og vedligehold, (d) Praktisk kendskab til offentlige kontrolforanstaltninger indenfor levnedsmiddelområdet.
(2) Forståelse af økonomiske, sociale, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold.
(3) Indsigt i en virksomheds/institutions sociale og administrative miljø (kommunikation og samarbejde mellem medarbejdere på flere niveauer samt regler og administrative rutiner).
(4) Øvelse i at forelægge arbejdsresultater i rapporter af varierende detailleringsgrad. |