DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
91977 Eksamensprojekt for levnedsmiddelingeniørstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science

Type: L, Sprog: D
obligatorisk kursus
Point: 20 point
Udbydes af: Institut for Anvendt Kemi (IFAK)
Obligatoriske forudsætninger: Gennemført 1.-5. semester af levnedsmiddeling.udd.
Vejledende semester: 6. eller 7. semester.
Undervisningsform: Litteraturstudier, planlægning, litteraturrapport, laboratoriearbejde samt rapportskrivning.
Evalueringsform: Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse (13-skala )
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen.
Kontaktperson: Mogens Oddershede Larsen, IFAK, bygn. 377, tlf. 4525 5494
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte indenfor levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdereing og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af heltidsperiode 7.