Udbydes af:
Institut for Anvendt Kemi
(IFAK) |
Obligatoriske forudsætninger: Gennemført 1.-5. semester af levnedsmiddeling.udd. |
Vejledende semester:
6. eller 7. semester. |
Undervisningsform: Litteraturstudier, planlægning, litteraturrapport, laboratoriearbejde samt rapportskrivning. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
(13-skala
) |
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. |
Kontaktperson: |
Mogens Oddershede Larsen, IFAK, bygn. 377, tlf. 4525 5494 |
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte indenfor levnedsmiddelområdet. |
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdereing og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af heltidsperiode 7. |