Tidligere kursus: C2477 |
Udbydes af:
Institut for Mikrobiologi
(IM) |
Pointspærring: C2477/C2577/25777,C3077/30777 + tilsvarende kursus på IFAK |
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen |
Vejledende semester:
. |
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport. Laboratoriearbejde samt udarbejdelse af rapporter. |
Evalueringsform:
Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
(13-skala
) |
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører eller grunduddannelsen til Cand. Technal. |
Kontaktperson: |
Ingrid Villadsen, IM, bygn. 301, tlf. 4525 2503 |
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med relevans for levnedsmiddelområdet. |
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden. |