DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1998/1999 
 
24777 IM afsluttende projekt for levnedsmiddelstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science, IM

Type: L, Å, Sprog: E
basiskursus
Point: 20 point
Tidligere kursus: C2477
Udbydes af: Institut for Mikrobiologi (IM)
Pointspærring: C2477/C2577/25777,C3077/30777 + tilsvarende kursus på IFAK
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen
Vejledende semester: .
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport. Laboratoriearbejde samt udarbejdelse af rapporter.
Evalueringsform: Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse (13-skala )
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører eller grunduddannelsen til Cand. Technal.
Kontaktperson: Ingrid Villadsen, IM, bygn. 301, tlf. 4525 2503
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med relevans for levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.