Type: | basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: engelsk |
|
Tidligere kursus: C2577
|
Pointspærring: C2477/24777.C3077/30777.C2577
|
|
Faglige forudsætninger: Fuldført 5.semester af levnedsmiddeluddannelsen.
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet.
|
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport, laboratoriearbejde samt udarb. af rapport.
|
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
|
Karakter: 13-skala
|
|
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polytekniske Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt.
|
|
|
Institut: Institut for Biokemi og Ernæring
|
Studieudvalg: LMU
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet.
|
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation, indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapport. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.
|