Type: | basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: engelsk |
|
Tidligere kursus: C3072
|
Pointspærring: 30212. C3012. C3072
|
|
Faglige forudsætninger: 30771 (senest samtidig), statistik
|
|
Vejledende placering: 5. semester.
|
Undervisningsform: Øvelser i laboratorium, pilot plant og hjemmearbejde.
|
Evalueringsform Rapportaflevering
|
Karakter: bestået/ikke bestået
|
|
Bemærkninger: Kun for levnedsmiddelstuderende. DTU-studerende henvises til 30212.
|
Kontaktperson: | Jens Christian Frisvad, bygn. 221, tlf. 4525 2626, email jcf@ibt.dtu.dk |
|
|
Institut: Institut for Bioteknologi
|
Studieudvalg: LMU
|
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til at benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer indenfor levnedsmiddelindustrien.
|
Kursusindhold: En række øvelser indenfor levnedsmiddelindustriprocesser som f.eks. varmetransport og varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Ultrafiltrering af mælk, røgning af kød og raffinering af spiseolie. Produktformuleringsopgaver.
|