DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1999/2000 
 
30772 Øvelser i levnedsmiddelteknologi
Engelsk titel: Experimental Food Technology
Sprog: engelsk Point: 7,5
Type: basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen
Sprog: engelsk

Tidligere kursus: C3072
Pointspærring: 30212. C3012. C3072
Faglige forudsætninger: 30771 (senest samtidig), statistik
Vejledende placering: 5. semester.
Undervisningsform: Øvelser i laboratorium, pilot plant og hjemmearbejde.
Evalueringsform Rapportaflevering
Karakter: bestået/ikke bestået
Bemærkninger: Kun for levnedsmiddelstuderende. DTU-studerende henvises til 30212.
Kontaktperson: Jens Christian Frisvad, bygn. 221, tlf. 4525 2626, email jcf@ibt.dtu.dk

Institut: Institut for Bioteknologi
Studieudvalg: LMU
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til at benytte og bedre forstå vigtige apparater, metoder, processer og teorier, der er væsentlige elementer indenfor levnedsmiddelindustrien.
Kursusindhold: En række øvelser indenfor levnedsmiddelindustriprocesser som f.eks. varmetransport og varmesterilisering. Kemiske, mikrobiologiske og tekniske sider af kuldekonservering, varmekonservering og tørring. Ultrafiltrering af mælk, røgning af kød og raffinering af spiseolie. Produktformuleringsopgaver.