Type: | basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: engelsk |
|
Tidligere kursus: C3077
|
Pointspærring: 24777.25777.C3077
|
|
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet.
|
Undervisningsform: Laboratoriearbejde.
|
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
|
Karakter: 13-skala
|
|
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polyteknisk Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt.
|
Kontaktperson: | Ole Filtenborg, bygn. 221, tlf. 4525 2620, email of@ibt.dtu.dk |
|
|
Institut: Institut for Bioteknologi
|
Studieudvalg: LMU
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet.
|
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation, indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.
|