Type: | obligatorisk kursus, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: dansk |
|
|
|
Obligatoriske forudsætninger: Gennemført 1.-5. semester af levnedsmiddeling.udd.
|
|
|
Vejledende placering: 6. eller 7. semester.
|
Undervisningsform: Litteraturstudier, planlægning, litteraturrapport, laboratoriearbejde samt rapportskrivning.
|
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
|
Karakter: 13-skala
|
|
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen.
|
Kontaktperson: | Hans-Jesper Seidel Nielsen, bygn. 378, tlf. 4525 5513, email ifakhsn@pop.dtu.dk |
|
|
Institut: Institut for Anvendt Kemi
|
Studieudvalg: KS
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte indenfor levnedsmiddelområdet.
|
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdereing og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af heltidsperiode 7.
|