DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1999/2000 
 
91977 Eksamensprojekt for levnedsmiddelingeniørstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science and Technology
Sprog: dansk Point: 20
Type: obligatorisk kursus, kursus på levnedsmiddeluddannelsen
Sprog: dansk

Obligatoriske forudsætninger: Gennemført 1.-5. semester af levnedsmiddeling.udd.
Vejledende placering: 6. eller 7. semester.
Undervisningsform: Litteraturstudier, planlægning, litteraturrapport, laboratoriearbejde samt rapportskrivning.
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
Karakter: 13-skala
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen.
Kontaktperson: Hans-Jesper Seidel Nielsen, bygn. 378, tlf. 4525 5513, email ifakhsn@pop.dtu.dk

Institut: Institut for Anvendt Kemi
Studieudvalg: KS
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte indenfor levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation: indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdereing og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, eventuelt i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af heltidsperiode 7.