Type: | basiskursus, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: engelsk |
|
Tidligere kursus: C2477
|
Pointspærring: C2477/C2577/25777,C3077/30777 + tilsvarende kursus på IFAK
|
|
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet.
|
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport. Laboratoriearbejde samt udarbejdelse af rapporter.
|
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
|
Karakter: 13-skala
|
|
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører eller grunduddannelsen til Cand. Tech.al.
|
Kontaktperson: | Ingrid Stampe Villadsen, bygn. 301, tlf. 4525 2503, email imisv@pop.dtu.dk |
|
|
Institut: Institut for Mikrobiologi
|
Studieudvalg: LMU
|
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med relevans for levnedsmiddelområdet.
|
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.
|