DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 1999/2000 
 
24777 IM eksamensprojekt for levnedsmiddelstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science and Technology, IM
Sprog: engelsk Point: 20
Type: basiskursus, kursus på levnedsmiddeluddannelsen
Sprog: engelsk

Tidligere kursus: C2477
Pointspærring: C2477/C2577/25777,C3077/30777 + tilsvarende kursus på IFAK
Faglige forudsætninger: Fuldført 5. semester af levnedsmiddeluddannelsen
Vejledende placering: Sidst i studiet.
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport. Laboratoriearbejde samt udarbejdelse af rapporter.
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
Karakter: 13-skala
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører eller grunduddannelsen til Cand. Tech.al.
Kontaktperson: Ingrid Stampe Villadsen, bygn. 301, tlf. 4525 2503, email imisv@pop.dtu.dk

Institut: Institut for Mikrobiologi
Studieudvalg: LMU
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med relevans for levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapporter. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.