Type: | basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: engelsk |
|
Tidligere kursus: C2480 (delt)
|
Pointspærring: C2480/24781
|
|
Faglige forudsætninger: 24101 eller 24771
|
|
Vejledende placering: 5. - 7. semester
|
Undervisningsform: Forelæsninger og kollokvier.
|
Evalueringsform Skriftlig eksamen. Hjælpemidler delvist tilladt.
|
Karakter: 13-skala
|
|
|
Kontaktperson: | Ingrid Stampe Villadsen, bygn. 301, tlf. 4525 2503, email imisv@pop.dtu.dk |
|
|
Institut: Institut for Mikrobiologi
|
Studieudvalg: LMU
|
Kursusmål: At opnå et basalt kendskab til taxonomi, vækstfysiologi, genetik og molekylær biologi hos de organismer, der er vigtige i levnedsmiddelsammenhæng blandt primært gær, skimmelsvampe og mælkesyrebakterier.
|
Kursusindhold: Omfatter en morfologisk, fysiologisk og taxonomisk beskrivelse af gær, skimmelsvampe og mælkesyrebakterier. Derudover genetik og molekylær biologi hos de eukaryote organismer, gær og skimmelsvampe samt mælkesyrebakterier.
|