DTU
Uddannelse
Forrige side | Gældende version Arkiv 2000/2001 
 
25777 B&E afsluttende projekt for levnedsmiddelingeniørstuderende
Engelsk titel: Bachelor Project in Food Science and Technology at Dept. of Biochemistry an Nutrition
Sprog: engelsk Point: 20
Type: basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen
Sprog: engelsk

Tidligere kursus: C2577
Pointspærring: C2477/24777.C3077/30777.C2577
Faglige forudsætninger: Fuldført 5.semester af levnedsmiddeluddannelsen.
Vejledende placering: Sidst i studiet.
Undervisningsform: Udarbejdelse af litteraturrapport, laboratoriearbejde samt udarb. af rapport.
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
Karakter: 13-skala
Bemærkninger: Obligatorisk for levnedsmiddelstuderende, der afslutter uddannelsen som levnedsmiddelingeniører. Civilingeniørstuderende henvises til instituttets specialkursus, Polytekniske Midtvejsprojekter eller eksamensprojekt.
Kontaktperson: Susanne Jacobsen, bygn. 224, tlf. 4525 2741, email sja@biocentrum.dtu.dk

Institut: Institut for Biokemi og Ernæring
Studieudvalg: LMU
Kursusmål: At lære den studerende selvstændigt at planlægge og gennemføre en mindre forskningsopgave med anvendelsesmæssigt sigte inden for levnedsmiddelområdet.
Kursusindhold: Problemformulering. Dokumentation, indsamling, ordning, tolkning og vurdering af relevant litteratur. Planlægning og gennemførelse af laboratorieeksperimenter og beregninger. Tolkning, vurdering og konklusioner af forsøgsresultater og beregninger, evt. i relation til opstillede arbejdshypoteser. Udarbejdelse af rapport. Mundtlig fremlæggelse af resultater af undersøgelsen i slutningen af 3-ugers perioden.