|
|
|
|
Faglige forudsætninger: Afhænger af kursusarbejdets emne
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet.
|
|
Evalueringsform Rapportaflevering
|
Karakter: bestået/ikke bestået
|
|
Bemærkninger: Studerende skal i god tid inden tilmeldingen kontakte instituttet for med faglæreren at aftale kursets form, omfang og undervisningsperiode.
Mulighed for at opnå 5, 10 eller 15 points
|
|
|
Institut: Institut for Biokemi og Ernæring
|
Studieudvalg: KSU
|
Kursusmål: At give træning i ingeniørmæssige arbejdsformer typisk ved at en studerende løser en ingeniørrelevant opgave.
|
Kursusindhold: Løsning af en konkret opgave inden for et af instituttets forskningsområder, som bl.a. omfatter:
Proteinforskning: Primært koncentreret om proteinerne i frø fra planter af industriel og ernæringsmæssig betydning, herunder enzymer, enzyminhibitorer, allergener og essentielle aminosyrer. HPLC og immunokemiske metoder indgår i mange projekter.
Lipidforskning: Ernæringsundersøgelser, der belyser virkningen af polyumættede fedtsyrer i kosten, enzymatisk fremstilling af fedtstoffer beriget med essentielle fedtsyrer, fedtsyreoxidation og antioxidanter. Gaschromatografi eller HPLC indgår i mange projekter.
|