Type: | basiskursus, udbydes under åben uddannelse, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: dansk |
|
Tidligere kursus: C3025,C3081, 30226
|
Pointspærring: C3025.C3081.KVL 07 85 46. 30226
|
|
Faglige forudsætninger: 30224/30221/30771.36100.91733/91731
|
|
Vejledende placering: Sidst i studiet.
|
Undervisningsform: Forelæsninger, seminar, projektarbejde og hjemmeopgaver.
|
Evalueringsform Rapportaflevering samt mundtlig fremlæggelse
|
Karakter: 13-skala
|
|
Bemærkninger: Tilknyttede tilbud: 30202, C3922 30210, 30242 og D6889. Kurset er en sammenlægning af de to tidligere kurser C3025 og C3081. Kurset er obligatorisk for kødindustrilinien.
|
|
|
Institut: Institut for Bioteknologi
|
Studieudvalg: KSU
|
Kursusmål: At sætte de studerende i stand til at forstå opbygning og praktisk anvendelse af forskelligt levnedsmiddelprocesudstyr. Specielt fokuseres der på forståelse af samspillet mellem proces/råvare og slutproduktkvaliteten.
|
Kursusindhold: Procesteknologi (strømningsmekanik, masse- og varmeoverførsel). Levnedsmiddelenhedsoperationer indenfor varme- og kuldekonservering, centrifugerings- og filtreringsprocesser samt tørring (beregninger, dimensionering og modellering). Projektering af levnedsmiddelproduktionssystemer. Generel hygiejne i og hygiejnisk design af levnedsmiddelprocesudstyr. Kvalitetsstyringsprincipper, logistik og arbejdsmiljø. Der vil endvidere blive arrangeret virksomhedsbesøg.
|