|
CS130 Specialkursus ved IBT
| |
Engelsk titel: Special Course at Department of Biotechnology
| |
Sprog: engelsk
Point: 5-15 |
|
|
| |
| |
| |
| |
Faglige forudsætninger: Afhænger af kursusemne
| |
| |
Vejledende placering: Sidst i studiet.
| |
Undervisningsform: Aftales med lærerer.
| |
Evalueringsform Rapportaflevering
| |
Karakter: bestået/ikke bestået
| |
| |
Bemærkninger: Studerende skal i god tid inden tilmeldingen kontakte faglæreren.
| |
| |
| |
Institut: Institut for Bioteknologi
| |
Studieudvalg: KSU
| |
| |
Kursusindhold: Løsning af konkret opgave eller indøvelse af metode eller lignende. Opgaverne vil typisk have tilknytning til instituttets forskningsområder, som for nærværende bl.a. er: Enzymkinetik og -analysemetoder, produktion af fermenterede levnedsmidler, konserverings- og forarbejdningsmetoder for levnedsmidler, mikrobiel økologi, -taxonomi og toxikologi, analyse og vurdering af levnedsmidlers sensoriske egenskaber, kemisk analyse af levnedsmiddelkomponenter og mikrobielle metabolitter. Fermenteringsundersøgelser med hertil hørende metodik og analysemetoder hvorunder der i varierende grad lægges vægt på mikrobiel fysiologi, stofomsætninger, kinetiske forhold, modelsimulering. Bioindustrielle oprensningsprocesser bl.a. mikro- og ultrafiltrering. Affinitets- og andre kromatografiske metoder. Produktion af mælkesyre, alkohol, gær, biomasse fra methan, penicillin, amylase og proteinase A.
|
|
|