Type: | obligatorisk kursus, kursus på levnedsmiddeluddannelsen Sprog: dansk |
|
|
|
Obligatoriske forudsætninger: De for praktiksemesteret gældende.
|
|
|
Vejledende placering: 6. semester.
|
Undervisningsform: Arbejde på en virksomhed eller institution med tilhørende rapportskrivning.
|
Evalueringsform Rapportaflevering.
|
Karakter: bestået/ikke bestået
|
|
Bemærkninger: Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde levnedsmiddelingeniørpraktikken, når den studerende har bestået obligatoriske kurser svarende til 105 point.
|
|
|
Institut: Institut for Anvendt Kemi
|
Studieudvalg: KS
|
Kursusmål: Kurset tilsigter at give de studerende:
(1) En eller flere af følgende kvalifikationer: (a) Praktisk kendskab til kemisk analyseteknik vedrørende levnedsmidler, herunder udvikling af nye analysemetoder, (b) Praktisk kendskab til produkt- og procesudvikling indenfor levnedsmiddelområdet, (c) Praktisk kendskab til levnedsmiddelindustrielle anlægs opbygning og funktion, herunder reperation og vedligehold, (d) Praktisk kendskab til offentlige kontrolforanstaltninger indenfor levnedsmiddelområdet.
(2) Forståelse af økonomiske, sociale, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold.
(3) Indsigt i en virksomheds/institutions sociale og administrative miljø (kommunikation og samarbejde mellem medarbejdere på flere niveauer samt regler og administrative rutiner).
(4) Øvelse i at forelægge arbejdsresultater i rapporter af varierende detailleringsgrad.
|
Kursusindhold: Efter aftale mellem virksomheden/institutionen, IFAK og de studerende formuleres et par mindre arbejdsprojekter med tilhørende rapportering. Der udarbejdes tillige en beskrivelse af (dele af) virksomheden/institutionen (jfr. rapport-skrivningsvejledning og kursusmål 2 og 3).
|