Startside
|
Gældende version
Arkiv 2001/2002
27xxx
27000
Almen bioteknologi og biovidenskab
27001
Almen bioteknologi og biovidenskab, mindre kursus
27011
Introduktion til bioinformatik
27021
Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi)
27031
Mikrobiologi og fermenteringsteknologi
27214
Videregående bakteriel fysiologi
27217
Videregående eukaryot molekylær biologi
27221
Molekylær bioteknologi
27242
Industrielle mikroorganismers molekylærs genetik
27251
Molekylær mikrobiel økologi
27252
Eksperimentel molekylær mikrobiel økologi
27262
Miljømikrobiologi
27263
Mikrobiologi 2
27264
Eksperimentel mikrobiologi 2
27302
Eksperimentel biokemi
27311
Human fysiologi
27321
Immunologi
27333
Kromatografiske metoder til bestemmelse af smag og aroma
27403
Medicinalindustri
27404
Bioindustriel reaktionsteknik
27405
Metabolic Engineering og Functional Genomics
27406
Bioteknologiske oprensningsprocesser
27442
GXP - Good Manufacturing Practice
27443
Videregående eksperimentel bioteknologi
27500
Levnedsmiddelbioteknologi - kvalitet og ernæring
27501
Fisk som råvare
27502
Fisk som levnedsmiddel og ressource
27505
Teknisk biokemi og enzymologi
27511
Kemometri og klassifikation
27520
Levnedsmiddelproduktionssystemer
27550
Biodiversitet og screening
27552
Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
27580
Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion
27581
Økologisk produktion af fødevarer
27582
Procesmikrobiologi
27583
Analytisk skimmelsvampekemi
27584
Anaerob bioteknologi
27700
Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler
27706
Praktik for levnedsmiddelingeniører
27710
Levnedsmiddelproduktion
27711
Levnedsmiddelteknologi L
27715
Kødprodukters forarbejdningsteknologi
27717
Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler
27721
Mikrobiologi L
27722
Bioteknologisk mikrobiologi; gær og bakterier
27723
Øvelser i molekylærbiologi og fysiologi hos gær og mælkesyrebakterier
27731
Biokemi L
27732
Ernæring
27733
Metoder til separation af biologisk materiale
27751
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
27752
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
27761
Tema: Funktionelle fødevarer og Novel foods
27762
TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
27763
TEMA: Produktteknologi og produktdesign
27801
Bioreaktionsteknik
27802
Metabolic engineering
27803
Biologisk sekvensanalyse
27804
Lipid biokemi og metabolisme i relation til bioteknologi
27805
Svampe kemotaksonomi
27806
Biofilm workshop
27807
Bioetik
27931
Biologisk Kemi
27941
Bioteknisk kemi og -metodik
27942
Bioteknisk kemi og -metodik
27943
Midtvejsprojekt
27961
Bioteknologiske processer
27967
Bioteknologiske oprensnings processer
27971
Eksamensprojekt, laboratorieprojekt